Fotoğraf Galerisi

Okulumuz

Okulumuzdan Fotoğraflar

Devamı

"Eğitimde 20. Yıl" Kutlama Programı

Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezinde gerçekleşen okulumuzTacirler Eğitim Vakfı İlkokulunun kuruluşunun 20. yılı münasebetiyle düzenlediğimiz "Eğitimde 20. Yıl" Kutlama Programı

Devamı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Kapanış Programı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Kapanış Programı Okulumuz öğretmenleri, veli ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Açılış konuşmasında Öğrenci ve velilerimize seslenen Okul Müdürümüz Uyagar KESKİN; Öğrencilerimizin  tatilde iyi bir şekilde dinlenmeleri, tiyatro sinama gibi etkinliklere gitmelerini, Okumayı asla bırakmamalarını kitapların insanın en iyi dostu olduğu ve yanlarınından ayırmaması gerektiğini belirterek, Okulumuzun çağdaş eğitim sisteminin gerektirdiği bir şekilde gelişmesinde üstün emek sarfeden öğretmenlerimizi, başarılarıyla göz dolduran öğrencilerimizi ve desteklerinden dolayı velilerimizi kutladı. Sınıf birincilerine ödüllerin verilmesinin ardından tören sona erdi.  

Devamı

Ahmet Güneştekin Resim Galerisine Ziyarette Bulunduk

Öğrencilerimizle, son dönem yaptığı çizlerle büyük başarılara imza atan dünyaca ünlü Ahmet Güneştekin Resim Galerisine ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz sanatçının resimlerini yakından incelemenin yanında beraber resim yapma fırsatıda buldular.

Devamı

"En Güzel Okul Benim Okulum" projesi

Esenler´de "En Güzel Okul Benim Okulum" projesi kapsamında dereceye giren okullara ödül verildi. Okulumuz projesi kapsamında Esenler En güzel 3. okulu seçildi.

Devamı

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Devamı

10 Kasım-Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Vefatının 79. Yıl Dönümünde Türk Ulusunu bağımıszlığa kavuşturan onu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, adı ve eseri sonsuza kadar yaşayacak asrın pek nadir olarak yetiştirdiği büyük komutan ve devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü rahmet ve şükranla anıyoruz.

Devamı

Erasmus+ Projemiz kapsamında İTALYA-Vasto´dayız

Okulumuz Erasmus+Projemizin dördüncü etabında İTALYA´nın şirin şehri Vasto´da

Devamı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılınında bize emanet edilen  Anasınıfı ve 1. Sınıfa yeni başlayacak öğrencilerimizin okula uyum süreçlerinin daha kolay ve hızlı  gerçekleşmesi için Nasrettin Hoca okulumuzda

Devamı

2016-2017 İlçe MEM Kapanış Programı Okulumuzda Yapıldı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Esenler İçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yıl Sonu Kapanış Programı Okulumuzda Yapıldı.

Devamı

Erasmus+ Projesi Kapsamında Polonya-Krejenka Gezimiz

Ersamus Projesi Kapsamında Plonyanın Krejanka şehrine ziyarette bulunduk.

Devamı

Seyr-i İstanbul Fotoğraf sergisi

Esenler  Tacirler Eğitim Vakfı İlkokulu, Ramazan TURAL ve Mehmet Fatih Yılmaz Koordinatörlüğünde  İstanbul Kulübü Seyr-i İstanbul fotoğraf sergisi  14 Haziran 2016 günü saat 13.00  Esenler Kaymakamı Sayın Yüksel ÜNAL Esenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat GÖZÜDOK ve Atay ERTEM , okul müdürleri,  öğretmen veli ve öğrencilerin katılımıyla Tacirler Eğitim Vakfı İlkokulunda gerçekleşti.

Devamı

2015-2016 1. Dönem Kapanış Programı

2015-2016 1. Dönem Kapanış Programı

Devamı