İSTANBUL / ESENLER - Tacirler Eğitim Vakfı İlkokulu

02124319746
Havaalanı Mh. Garanti Cd. No3 Esenler / İSTANBUL
Vizyon
Yeteneklerini geliştirerek bilgi, yabancı dil, teknoloji, bireysel gelişim alanlarında toplum içinde hedeflediği yere ulaşabilen öğrenciler yetiştiren, eğitim teknolojileri konusunda öncü, öğrencilerini hayata hazırlayan en iyi eğitim kurumlarından biri olmak..
Misyon
Okulumuzun misyonu; Atatürk´ü sadece bir lider olarak tanımaktan öte, onun düşünce ve felsefesini özümseyen,Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan,Millî değerlerine sahip çıkan kültürünü ve geleneklerini koruyan,Okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen,Bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden, bilgiden yeni bilgiler üretebilen,Çağın yenilikleriyle, sahip olduklarının sentezini yapabilen,Çağdaş, araştıran, üretken bir gençlik, başarılı ve mutlu bir nesil yetiştirmektir.
Bağlantı :ADSL (8 Mbit)
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM