Tacirler Eğitim Vakfı İlkokulu
Havaalanı Mh. Garanti Cd. No3 Esenler / İSTANBUL
02124319746

VİZYON

“Oluşturduğu okul iklimi ve eğitim anlayışı ile çağı aşan, geleceğe yön veren, ülkemizin öncü eğitim kurumu olmak.”

MİSYON

Okulumuzun misyonu; Tacirler Eğitim Vakfı İlkokulu olarak, çağın gerektirdiği donanım ve teknolojiye kullanarak; uygun yöntem, teknik ve stratejilerle, öğrencilerimizin ilgileri doğrultusunda esnek bir eğitim modeli ve anlayışı ile çağın ve geleceğin yeterlilik ve becerilerine sahip, çevresine duyarlı, yaratıcı, özgün ve eleştirel düşünen, girişimci ve öz denetim yeteneğine sahip ve bu yetenek ve meziyetleri insanlığın yararına kullanan, geleceğe yön veren vatan ve millet sevgisini özümsemiş bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

* Esenler 2016 Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Bilgi Yarışması birinciliği * Esenler 2016 Hadis Okuma Yarışma Birinciliği * 2016 Eğitimde İyi Örnekler ilk 100 Proje arasında bulunmaktadır. * 2014-2016 Esenler´de AB Erasmus+ Projesi Yürüten Tek İlkokuldur. * 2015-2016 Esenler´de Okullar Hayat Olsun Projesini yürüten 3 Okuldan biridir. * Türk Kızalayı Miili Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ortak protokolüyle yürütülen Geleceğin Kan Bağışçıları Projesi Türkiye´de Esenlerde 2 pilot okuldan biridir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

08:00 - 12:55 13:20 - 18.15

iNGİLİZCE

servisi var.

3 Km İlçe Merkezi 14 Km İl Merkezi

Büyükşehir

Proje Çalışmaları

Okulumuz, 1-Türk Kızılayı Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ortak Protokolüyle düzenlenen Geleceğin Kan Bağışçıları Pilot Okuludur. 2-Okullar Hayat Olsun Proje Okuludur. 3-Beyaz Bayrak Projesi Temiz okul sağlıklı okul bayrağına sahiptir. 4-Beslenme Dostu Okul Projesi sertifikasına sahiptir. 5-Eğitimde İyi Örnekler Projesinde 2016-2017-2018-Yıllarında 100 proje arasında yerinde almıştır. 6-Geri Dönüşüm yarışmasında ilçe birincisidir. Yürüttü Doğaya Can Ver Projesiyle 200.000,00kg dan fazla atık kağıdın doğaya karışmasını engelleyerek ekonomiye kazandırmış. 2019 yılında Cumhur Başkanımız Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi tarafından tebrik edilmiştir. 7-Yeşili Koruyan Ağaç Dostu Okul Sertifikasına sahiptir. 8- Okulumuz Öğrenen Mahalle Projesi kapsamında Sürekli Eğitim Merkezi olarak seçilmiştir.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

*Okulumuz Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajansı Erasmus+ Proje Ortağıdır. *Erasmus+ Projesi Kapsamında 5 proje yürütmüştür. Proje kapsamında 35 ülkeye ziyarette bulunulmuştur. *e-twinning Ulusal Kalite ve Avrupa Kalite Belgesi Almıştır. *Okulumuz 2021-2022 Yıllarını kapsaya eTwinning Okulu Belgesiyle ödüllendirilmiştir.

*Okulumuz Harezmi Eğitim Modeli Pilot Okuldur.