Görme Engelliler

WEB
Havaalanı Mh. Garanti Cd. No3 Esenler / İSTANBUL
Vizyon
Yeteneklerini geliştirerek bilgi, yabancı dil, teknoloji, bireysel gelişim alanlarında toplum içinde hedeflediği yere ulaşabilen öğrenciler yetiştiren, eğitim teknolojileri konusunda öncü, öğrencilerini hayata hazırlayan en iyi eğitim kurumlarından biri olmak..
Misyon
Okulumuzun misyonu; Atatürk´ü sadece bir lider olarak tanımaktan öte, onun düşünce ve felsefesini özümseyen,Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan,Millî değerlerine sahip çıkan kültürünü ve geleneklerini koruyan,Okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen,Bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden, bilgiden yeni bilgiler üretebilen,Çağın yenilikleriyle, sahip olduklarının sentezini yapabilen,Çağdaş, araştıran, üretken bir gençlik, başarılı ve mutlu bir nesil yetiştirmektir.
Başarılar
* Esenler 2016 Din Kültürü Bilgi Yarışması birinciliği * Esenler 2016 Hadis Okuma Yarışma Birinciliği * 2016 Eğitimde İyi Örnekler ilk 100 Proje arasında bulunmaktadır. * 2014-2016 Esenler´de AB Erasmus+ Projesi Yürüten Tek İlkokuldur. * 2015-2016 Esenler´de Okullar Hayat Olsun Projesini yürüten 3 Okuldan biridir. * Türk Kızalayı Miili Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ortak protokolüyle yürütülen Geleceğin Kan Bağışçıları Projesi Türkiye´de Esenlerde 2 pilot okuldan biridir.
Öğretmen :58
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuz, 1-Türk Kızılayı Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ortak Protokolüyle düzenlenen Geleceğin Kan Bağışçıları Pilot Okuludur. 2-Okullar Hayat Olsun Proje Okuludur. 3-Beyaz Bayrak Projesi Temiz okul sağlıklı okul bayrağına sahiptir. 4-Beslenme Dostu Okul Projesi sertifikasına sahiptir. 5-Eğitimde İyi Örnekler Projesinde 2016 100 proje arasında yerinde almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajansı Erasmus+ Proje Ortağıdır.
Diğer Hususlar