KADROMUZ

İbrahim ÖZDEMİR - Okul Müdürü

1988 Esenler İstanbul doğumludur.ilkokul ve ortaokulunu Yunus Emre ilkokulu ve Tacirler eğitim vakfı orta okulunda, liseyi Bağcılar Orhan Gazi süper lisesinde tamlamıstır.Bursa Uludağ üniveristesi sınıf ogretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2012yılında Yunus Emre ilk okulunda göreve baslamış, bu kurumda öğretmen ve idareci olarak görev yapmıştır. 2018-2019 Eğitim öğretim yılında Esenler Nene Hatun ilkokulunda idarecilik görevini devam ettirmiştir.2022yılında Yıldız Teknik üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Alanında kaleme aldığı iki makalesi bulunmaktadır. 2023/2024 eğitim öğretim yılından itibaren Tacirler eğitim vakfı ilkokulunda müdür olarak göreve başlamıştır.Evli ve iki çocuk babasıdır.